خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

وزیر کشور: انتخابات با مشارکت ۳۰ میلیونی مردم در امنیت و سلامت برگزار شد

وزیر کشور: انتخابات با مشارکت ۳۰ میلیونی مردم در امنیت و سلامت برگزار شد وزیر کشور گفت: به لطف الهی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در کمال امنیت و سلامت و رقابت جدی نامزد های محترم و مشارکت ۳۰ میلیونی مردم ایران قوی به اتمام رسید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز شانزدهم تیر ماه احمد وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران در ستاد انتخابات وزارت کشور گفت: به لطف الهی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در کمال امنیت و سلامت و رقابت جدی نامزد های محترم و مشارکت ۳۰ میلیونی مردم ایران قوی به اتمام رسید.


وی افزود: منتخب مردم برای دوره چهاردهم ریاست جمهوری ایران مشخص شدند و لازم است این انتخاب را به جناب آقای پزشکیان تبریک عرض کنم و از سایر نامزدها چه دوره اول چه در دور دوم با حضور شان گرما بخش انتخابات شدند تشکر کنم.


وی در ادامه گفت: از مردم عزیز و شریف ایران که چه در داخل و چه در خارج که پای صندوق های رای حاضر شدند تشکر می کنیم همچنین تشکر می کنیم از رهبر انقلاب که رهنمود های درست شان چارچوب های مسیر ما را مشخص کردند.


وحیدی تصریح کرد: از مراجع بزرگوار و خانواده شهدا که در این مسیر همراهی کردند و مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کردند تشکر می کنیم.
وزیر کشور عنوان کرد: همچنین از شورای سه نفره و به ویژه دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری و شورای نگهبان، استانداران و فرمانداران و دهیاران و بخشداران و پرسنل وزارت کشور تشکر می کنم.


وی افزود: از وزارت خارجه و سفارای ما در خارج از کشور و صداوسیما و وزارت ارتباطات و وزارت دفاع برای تامین زیر ساخت های لازم تشکر می کنم.


وحیدی تصریح کرد: از فرماندهی انتظامی و سپاه و بسیج سرافراز و وزارت اطلاعات که امنیت انتخابات را در ماه های اخیر تامین کردند تشکر می کنم.


وی افزود: این از میراث شهید رییسی بود که چنین انتخابات سالم و خوبی برگزار شد و به رغم این که حرف های ناصوابی گفته شد و تحلیل های نادرستی انجام شد و سعی کردند عده ای انتخابات در جمهوری اسلامی دچار خدشه بشود ملت ایران دیدند که کار در نهایت صحت و سلامت برگزار شد.


وزیر کشور در پایان گفت: امیدواریم که توانسته باشیم اندکی از دین مان را مثل شهید آیت الله رییسی ادا کرده باشیم و طبیعتاً بعد مراحل دیگه این نتیجه به لطف الهی انجام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار